Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Gezocht: 

Account Manager / Project Manager
De ambities van onze klanten zijn onze ambities. Daarom doen we niets liever dan resultaten boeken waar niemand omheen kan. Met creativiteit als belangrijkste wapen. Zet jij samen met onze klanten elke dag weer een volgende stap? Zet dan nu de stap naar De Code!

Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Gezocht:

Wat ga je doen?
Je adviseert vanaf het begin de klant, maakt een strakke offerte en planning en zorgt dat daarna het project volgens afspraak en binnen budget verloopt. Structuur is jouw basis. Zo bouw je samen met acht collega’s aan merken waar niemand omheen kan. Een discussie ga je niet uit de weg, of het nu gaat om budget of een call to action. Want je begrijpt dat mooi en leuk niet goed genoeg is. Wat telt is resultaat.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jij komt binnen op kantoor en onderweg heb je al nagedacht over de aanpak en de strategie van de campagne die over een maand live gaat. Enthousiast begin je aan de briefing. Net als jij, ziet de klant het helemaal zitten. Dat gevoel neem je mee naar je meeting met de vormgever en strateeg. Samen kijk je hoe je het maximale uit de campagne kunt halen. Daarna schrijf je een heldere debriefing. Na de meeting check je of de planning van lopende projecten nog klopt en stuur je bij waar nodig. Nog net voor de lunch werk je je mail bij en zorg je dat alle klanten weten wat ze wanneer kunnen verwachten. Je middag begint met samen lunchen en een potje tafelvoetbal. Daarna bespreek je de feedback op het merkverhaal dat je gisteren hebt gepresenteerd bij de klant. Vervolgens overleg je met een andere klant het beursevent dat over zes weken plaatsvindt. Samen zijn we een beursactivatie aan het ontwikkelen, met alle betrokken partijen overleg je of we op schema liggen. Onderweg naar huis bruis je nog steeds van de energie!

Wie is jouw nieuwe werkgever?
Reclamebureau De Code gaat graag de grens over. Elke dag zoeken we nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. We willen weten wat een merk beweegt. Pas dan krijgen we de doelgroep in beweging. Met creatieve campagnes, clickable content of slimme mechanismes. Onze hoofden, harten en handen staan te popelen om samen met jou aan mooie merken te gaan werken.

Wat bieden we je aan?
Heel veel ruimte en vrijheid om je klant op de beste manier te servicen. In een klein en leuk team met ambitieuze en een tikje eigenwijze mensen. Je wordt uitgedaagd om voor jezelf, de klant en De Code stappen te zetten. Naast een marktconform salaris, laptop en telefoon krijg je een goede pensioenregeling, dagelijks verzorgde lunch, leuke teamuitjes en vanaf februari een te gekke werklocatie in Vught (Fort Isabella).

Waar jij goed in bent:
• Je zoekt naade vraag achter de vraag. Je wilt begrijpen wat de klant wil bereiken en daaraan bijdragen.
• Inzichten verzamelen is je tweede natuur. Je vertaalt de klantvraag naar een ‘ready to rumble’ briefing en heldere offerte.
• Overtuigen is een vak dat je verstaat. Je kunt mensen voor je winnen met inzichten, argumenten en feiten.
• Je initieert marketingstrategieën en denkt in de context van touchpoints binnen de klantreis.
• Kansen pak je met twee handen aan. Voor onze klanten maar ook voor De Code neem je graag het initiatief.

Wat wij vragen van jou:
• We hebben flinke ambities. Wij zoeken daarom iemand met al wat jaren bureau-ervaring.
• Kennis en ervaring met marketing, branding, social media. Resultaatgericht denken doe je online en offline.
• Wij zoeken iemand die voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

Let's go!
We nodigen je graag uit om te solliciteren, maar we verwachten daar wel iets van. Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur minimaal je motivatie en CV via onderstaande link. We zouden het te gek vinden als je per 1 december het team van De Code gaat versterken.

Heb je vragen, bel dan met Inge via 040 211 40 75 of mail inge@sms-intermediair.nl.

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form