wij zoeken een stagiair digital designer!

Elke dag zoeken we nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. We willen weten wat een bedrijf of organisatie beweegt. Pas dan krijgen we een doelgroep in beweging. Met onze hoofden, harten en handen werken we aan de ambities van onze klanten.

wat je gaat doen.

Samen met strategen, concepters, (motion)designer en projectmanagers ga je als stagiair aan de slag met de uitwerking van een nieuw merkconcept voor een hotel. Je werkt deze uit in pakkende activaties, merkcampagnes of social content. Je bent in staat pakkende designs te creëren die aansluiten bij de touchpoints binnen de klantreis. Online is jouw playground maar je snapt dat print nog steeds niet dood is.

waar jij goed in bent.

Je durft een beetje weird te zijn en buiten de kaders te denken. Je hebt ervaring met interaction- en (social)content design en snapt als geen andere hoe online media kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. In de basis ben je pixelperfect en ook niet te beroerd (print)middelen klaar voor productie te maken. Je bent een energiek, sportief, gezellig type die een discussie niet uit de weg gaat.

we vragen:
wat wij bieden:
let’s go ja!

We nodigen je graag uit om te solliciteren, maar we verwachten daar wel iets van. Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur je motivatie, kick-ass portfolio en CV naar vacature@decode.nl. Is er een match? Dan nodigen we je uit om op gesprek te komen. Als het van beide kanten klikt mag je een proefopdracht doen. Als je deze goed tot een einde kan brengen kan je bij ons beginnen als stagiair!

Heb je vragen, bel dan met Samantha, 06 11 06 15 66.

#stage #ontwerp #concept #energiek #ambitie