Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Gezocht: 

“Wat je vroeger een accountmanager noemde.”
De ambities van onze klanten zijn onze ambities. Daarom doen we niets liever dan resultaten boeken waar niemand omheen kan. Met creativiteit als belangrijkste wapen. Zet jij samen met onze klanten elke dag weer een volgende stap?
Zet dan de stap naar De Code.

Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Creatieve manager die gaat voor resultaat

You do.
Je werkt in een team met acht collega's die allemaal hun eigen skills hebben. Het is jouw missie om te zorgen dat geen deadline over het hoofd wordt gezien. Bovendien maak je ruimte voor spoedjes. Structuur is jouw basis. Je hebt een scherp oog voor de concepten die we samen ontwikkelen. En je weet hoe we die optimaal in de markt kunnen zetten. Zo bouw je aan merken waar niemand omheen kan. Een beetje discussie ga je niet uit de weg, of het nu gaat om budget of een call to action. Want je begrijpt dat mooi en leuk niet goed genoeg is. Wat telt is resultaat.

Waar jij goed in bent

 • Je zoekt naar de vraag achter de vraag. Je wilt begrijpen wat de klant wil bereiken en daaraan bijdragen.
 • Inzichten verzamelen is je tweede natuur. Je vertaalt de klantvraag naar een ‘ready to rumble’ briefing en heldere offertes.
 • Overtuigen is een vak dat je verstaat. Je kunt mensen voor je winnen met inzichten, argumenten en feiten.
 • Je initieert marketingstrategieën en denkt in de context van touchpoints binnen de klantreis. #think
 • Kansen pak je met twee handen aan. Voor onze klanten maar ook voor De Code neem je graag het initiatief.


We vragen

 • HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Minimaal 3 jaar bureau-ervaring.
 • Ervaring is fijn, maar een ongekende ambitie is voor ons belangrijker.
 • Kennis en ervaring met marketing, branding, social media. Resultaatgericht denken doe je online en offline. #love
 • Fulltime aanwezigheid.
 • Woonachtig in de regio ’s-Hertogenbosch.


Jouw dag

Volgende maand start de nieuwe campagne. Jij komt binnen op kantoor en onderweg heb je al nagedacht over de aanpak, de strategie en de branding. Enthousiast begin je aan de briefing. Net als jij ziet de klant het helemaal zitten. Dat gevoel neem je mee naar je meeting met de artdirector en vormgever, over een uur. Vooraf check je of de planning van lopende projecten nog klopt en stuurt bij waar nodig. Je rent naar je meeting waar je samen kijkt hoe je het maximale uit de campagne kunt halen. Daarna schrijf je een heldere debriefing. Nog net voor de lunch werk je je mail bij en zorg je dat alle klanten weten wat ze wanneer kunnen verwachten. Je middag begint met samen lunchen en een potje tafelvoetbal. Daarna bespreek je de feedback op de branding die je gisteren hebt gepresenteerd bij de klant. Vervolgens overleg je met een andere klant het beursevent dat over zes weken plaatsvindt. We zijn samen een succesvolle stand aan het ontwikkelen, met alle betrokken partijen check je of we op schema liggen. Onderweg naar huis en bruis je van energie. Op straat zie je toevallig een eigen campagne die vorige week gelanceerd is. Met een voldaan gevoel ga je huiswaarts.

Let’s go
We nodigen je graag uit om te solliciteren, maar we verwachten daar wel iets van. Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur minimaal je motivatie en CV naar vacature@decode.nl. We zouden het te gek vinden als je z.s.m. ons team komt versterken.

Heb je vragen, bel dan met Bas van de Wiel, 073 - 440 04 02.

Do you Think?
#strategie #positionering #touchpoints #marketingplan #mogelijkheden #inspiratie #designthinker #creatief #resultaat

Do you Love?
#onzeklanten #tafelvoetballen #marketing #teamwork #instagram #nextlevel #playhard #reclame #hands-on

Do you Do?
#mouwenopstropen #netanders #ambitieus #kwaliteitop1 #passie #eigenwijs #40uur #mensenmens #daadkracht #empathisch

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form