Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Gezocht: 

DTP’er/vormgever
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een jong grafisch talent die zich met hoofd en hart inzet om onze klanten iedere dag weer te verrassen.

Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Gezocht:

Wij zoeken…
Een talent dat designs vertaalt naar grafische en technische realisaties, een enthousiasteling met een pixelperfect werkwijze die bestaande concepten crossmediaal uitwerkt, van Facebook ad tot brochure.

Je portfolio is veelzijdig en laat zien dat je over technische en creatieve design skills beschikt. Je hebt een afgeronde opleiding (minimaal mbo-niveau) op het gebied van vormgeving en je hebt ongeveer 2 jaar aantoonbare ervaring als creatief DTP’er in een bureau-omgeving. Je bent fulltime beschikbaar en je woont in de regio ’s-Hertogenbosch.

Ben jij dit? 
Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur je motivatie en portfolio naar vacature@decode.nl. Heb je vragen, bel dan met Bas van de Wiel, 073 - 440 04 02.

We zouden het te gek vinden als je zo snel mogelijk ons team kan komen versterken!

Do you Think?
#MBOniveau #dtp #grafischvormgever #2jrwerkervaring #resultaatgericht #eenpositieveblik

Do you Love?
#CC #adobe #design #details #typografie #gezelligheid #indesign #tafelvoetballen 

Do you Do?
#40uur #mouwenopstropen #ambitieus #kwaliteitop1 #passie #genietvanjewerk #secuur #pixelperfect

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form