wij zoeken een
project manager / adviseur.

De ambities van onze klanten zijn onze ambities. Daarom doen we niets liever dan resultaten boeken waar niemand omheen kan. Met creativiteit als belangrijkste wapen. Zet jij samen met onze klanten elke dag weer een volgende stap? Zet dan nu de stap naar De Code! 

you do.

Je adviseert vanaf het begin de klant, maakt een strakke offerte en planning en zorgt dat daarna het project volgens afspraak en binnen budget verloopt. Structuur is jouw basis. Zo bouw je samen met acht collega’s aan merken waar niemand omheen kan. Een discussie ga je niet uit de weg, of het nu gaat om budget of een call to action. Want je begrijpt dat mooi en leuk niet goed genoeg is. Wat telt is resultaat. 

hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij komt binnen op kantoor en onderweg heb je al nagedacht over de aanpak en de strategie van de campagne die over een maand live gaat. Enthousiast begin je aan de briefing. Net als jij, ziet de klant het helemaal zitten. Dat gevoel neem je mee naar je meeting met de vormgever en strateeg. Samen kijk je hoe je het maximale uit de campagne kunt halen. Daarna schrijf je een heldere debriefing. Na de meeting check je of de planning van lopende projecten nog klopt en stuur je bij waar nodig. Nog net voor de lunch werk je je mail bij en zorg je dat alle klanten weten wat ze wanneer kunnen verwachten. Je middag begint met samen lunchen en een potje tafelvoetbal. Daarna bespreek je de feedback op het merkverhaal dat je gisteren hebt gepresenteerd bij de klant. Vervolgens overleg je met een andere klant het beursevent dat over zes weken plaatsvindt. Samen zijn we een beursactivatie aan het ontwikkelen, met alle betrokken partijen overleg je of we op schema liggen. Onderweg naar huis bruis je nog steeds van de energie!

we vragen:
wat wij bieden:
let’s go!

We nodigen je graag uit om te solliciteren, maar we verwachten daar wel iets van. Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur minimaal je motivatie en CV naar Leontine Kamps, leontine@ditislicht.nl. We zouden het te gek vinden als je z.s.m. ons team komt versterken.

Heb je vragen, bel dan met Leontine, 06 24 37 45 42.

#manager #project #energiek #sportief #ambitie

let's go ja!

In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Laten we kijken of het klikt. We zijn benieuwd naar je verhaal en maken graag kennis. Hebben jullie ook lekkere koffie? Dan kunnen we ook bij jou langskomen.
Bedankt! We gaan je snel bellen! We do!
Oops! Er ging iets mis.
Je kunt ons ook bellen op 073 - 52 104 74.