Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Merkintroductie

Ontwikkel een identiteit en een introductiecampagne voor een nieuw submerk van Smartrepair. 

Merkintroductie

Kwalitatieve producten van A-merken zijn tegenwoordig een must-to-have. Apple, Samsung, Sony, zijn de nieuwe standaard. Maar niet iedereen kan of wil de prijs hiervoor betalen. Veel mensen hoeven niet persé de nieuwste uitvoering, maar willen wel een premium kwaliteit. Sommigen zoeken een upgrade van hun huidige apparaat of willen iets nieuws uitproberen omdat het gewoonweg goedkoper is. Swoop komt hen tegemoet met refurbished devices tegen een aantrekkelijke prijs.

Ons voorstel is typografische oplossing waarbij de 2 O’s samen het oneindigheidsteken vormen. Dit onderstreept de bijdrage van Swoop aan de circulaire economie/lifecycle management.

Direct mailing - Swoop

‘Quality reborn’ laat zien waar Swoop voor staat: het geven van een nieuw leven aan producten van een hoge kwaliteit. Het is een wedergeboorte van iets dat al heel goed was.

Waar ga je heen voor een refurbished toestel? Een shop die roept dat ze beste zijn of een shop die communiceert dat hun personeel een gemiddeld IQ heeft van 140?

Het communicatieve concept voor Swoop legt de consument in de diverse ‘puur tekstuele’ uitingen deze vraag voor. Het mechanisme hierbij is telkens een uniek inzicht (feit) gevolgd wordt door de retorische vraag ‘Waar ga jij naartoe voor…’. Ga naar swoop.nl

#Strategie #Creatiefconcept #Merkidentiteit #DM #Socialmedia #Beursactie #Remarketingbanners
Store volgens concept - Swoop
"Reclamebureau De Code komt niet met wat je wilt horen, maar heeft een eigen visie. Deze creatieve aanvulling laat je langer nadenken en leidt tot meer toegevoegde waarde in onze marketing."
Algemeen Directeur, Swoop

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form