Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Introductie & positionering

Introduceer en positioneer het unieke bouwsysteem Kingspan TEK® op de Nederlandse markt.

Introductie & positionering
 Kingspan Unidek - online white paper
Brochure - Kingspan Unidek

De pay-off is ‘Het nieuwe bouwen’, dat naadloos aansluit bij het unieke en innovatieve bouwsysteem Kingspan TEK®. Het nieuwe bouwen is duurzaam bouwen: hoge isolatiewaarden, energieneutraal. Het nieuwe bouwen is ook prefab bouwen: slim bouwen, geen onnodige manuren op de bouwplaats. En het nieuwe bouwen is slank bouwen: het zo optimaal mogelijk benutten van de oppervlakte. Het nieuwe bouwen is TEK.

Samen met Kingspan heeft De Code het marketingplan vormgegeven op basis van de customerjourney en buying persona’s. De focus ligt in deze introductiefase nadrukkelijk op brand awareness.

#Strategie #Pay-off #Campagne #Video #SEO/SEA #Fotografie
SEO/SEA - Kingspan Unidek
"De Code voor ons: verrassend en inspirerend, groot denkers, no-nonsense mentaliteit, kritische blik en een sterke visie! Wij werken al een aantal jaren intensief samen met deze enthousiaste doorzetters en zij weten elke campagne in begrijpbare aansprekende vormen om te gieten en te vertalen naar onze doelgroepen."
Ron Adams - Allsecur
Marketing & internal account manager, Kingspan TEK

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form