Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Online jaarverslag RAV

Ontwikkel de derde publicatie van het online jaarverslag voor RAV door vereenvoudiging van de navigatie en meer sprekende content.

Online jaarverslag RAV
RAV meldkamer digitaal jaarverslag

Veiligheid is een thema dat ons vandaag de dag allemaal bezighoudt. Zowel mondiaal als lokaal. Zeker in het werkveld van RAV is veiligheid van het grootste belang. Veiligheid voor de patiënten, voor de medewerkers en voor de omgeving. Het thema veiligheid loopt dan ook als een inhoudelijke en visuele draad door het jaarverslag heen. Het frisse ontwerp en de overzichtelijke structuur zorgen ervoor dat dit jaarverslag leest als een ontspannend magazine.

#Onlinemagazine #Design #Realisatie #Magstream #Jaarverslag
RAV digitaal jaarverslag - veilig onderweg
"Voor ons online jaarverslag 2015 gingen we weer graag in zee met ons vaste bureau De Code. Na een gedegen voorbereiding en met een strakke planning was het jaarverslag binnen de kortste keren klaar voor verzending. Ook de reacties op deze editie waren weer louter positief: mooi vormgegeven, kort maar krachtig, innovatief en makkelijk leesbaar. We zijn uitermate tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met de specialisten van Reclamebureau De Code."
Communicatieadviseur, RAV Brabant Midden-West-Noord

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form