Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Schakelring

Ontwikkel een eigentijds magazine (print) waarbij alle stakeholders aan het woord worden gelaten in relatie tot de visie en meerjarenbeleid van Schakelring.

Communiceer de behaalde resultaten en draag bij aan een positieve beeldvorming. Wakker het trotse gevoel aan en creëer saamhorigheid.

Magazine

Iedereen is een gangmaker. Ieder op zijn eigen wijze. Wie je ook bent en welke functie of rol je ook vervult. We zijn gelijkwaardig, maar niet gelijk. Dat maakt ons menselijk.

Iedereen heeft een belangrijk aandeel heeft in de verwezenlijking van de doelstellingen. Samen werken aan een ambitie is dan ook actief met elkaar in verbinding treden. En het mooie is, iedereen kan een verbinding tot stand brengen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, familie, vrienden, huisartsen, welzijnspartners, gemeente, etc.

Het magazine laat deze verbindingen zien en vertelt vol trots de verhalen van de betrokkenen. Verhalen die je raken, verhalen die je bijblijven, verhalen die hét verschil maken. Het is niet verwonderlijk dat we het magazine dan ook ‘Trots’ hebben genoemd.

#Concept #Copy #Fotografie
Reclamebureau De Code komt niet met wat je wilt horen, maar heeft een eigen visie. Deze creatieve aanvulling laat je langer nadenken en leidt tot meer toegevoegde waarde in onze marketing.
Swoop

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form