Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Merkintroductie

Introduceer een gezamenlijk nieuw merk van XXImo en NS. Ontwikkel hiervoor een identiteit (naam, pay-off, logo) en een introductiecampagne.

Merkintroductie
Work & Go - XXImo

De basis wordt gevormd door het inzicht dat de zzp’er vrijheid belangrijk vindt met zo min mogelijk administratieve ballast. Om ervoor te zorgen dat hij zijn auto laat staan, bieden XXImo en NS hem het ultieme gemak van een zeer compleet mobility pakket.

Reclamebureau De Code ontwikkelde voor dit nieuwe product van XXImo en NS een passende identiteit. De naam Work&Go sluit naadloos aan bij de essentie van een zzp’er, de pay-off ‘Het all-in-one moblity pakket voor de zzp’er’ communiceert eenvoud en compleetheid en het logo laat door de grafische samensmelting van het &-teken en een pijl zien dat werken en reizen heel goed samengaan.

In de campagne laten we tevreden en energieke zzp’ers zien met geïllustreerde spierballen. Zij zijn de echte bazen, zij moeten immers alles zelf doen. Work&Go van XXImo biedt hen ultiem gemak, zodat de extra taken geen onnodige energie kosten.

#Strategie #Creatiefconcept #Landingspagina #DisplayBanners #Remarketing #Outdoor #Radio #App
Work & Go - XXImo
"In Reclamebureau De Code hebben wij een betrokken, creatieve en geduldige partner gevonden. Het speelse en veelbelovende idee ‘Work&Go - alleen voor echte bazen’ kwam voort uit onze vraag naar een campagne om hoogopgeleide zzp’ers meer met de trein te laten reizen. We hebben deze campagne vervolgens gezamenlijk verder vormgegeven. Door de korte lijnen en vlotte opvolging zorgt De Code dat de vaart erin blijft. Het is een jong en enthousiast reclamebureau, en niet geheel onbelangrijk is dat het een fijne club mensen is om mee samen te werken."
Ron Adams - Allsecur
Marketing en communicatie, XXImo

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form