wij zoeken een
digital designer.

Elke dag zoeken we nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. We willen weten wat een bedrijf of organisatie beweegt. Pas dan krijgen we een doelgroep in beweging. Met onze hoofden, harten en handen werken we aan de ambities van onze klanten. 

you do. 

Samen met strategen, concepters, (motion)designer en projectmanagers ga je aan de slag met de uitwerking van nieuwe merkconcepten en werkt deze uit in pakkende activaties, merkcampagnes of social content. Je bent in staat pakkende designs te creëren die aansluiten bij de touchpoints binnen de klantreis. Online is jouw playground maar je snapt dat print nog steeds niet dood is. 

waar jij goed in bent.

Je durft een beetje weird te zijn en je bent in staat buiten kaders te denken. Je hebt ruime ervaring met interaction- en (social)content design en snapt als geen andere hoe online media kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. In de basis ben je pixelperfect en ook niet te beroerd (print)middelen klaar voor productie te maken. Je bent een energiek, sportief, gezellig type die een discussie niet uit de weg gaat. 

we vragen:
wat wij bieden:
let’s go ja!

We nodigen je graag uit om te solliciteren, maar we verwachten daar wel iets van. Verras ons, op welke manier dan ook! Gebruik je hoofd, laat je hart spreken en stuur minimaal je motivatie, kick-ass portfolio en CV naar vacature@decode.nl. We zouden het te gek vinden als je z.s.m. ons team komt versterken.

Heb je vragen, bel dan met Bas van de Wiel, 073 - 440 04 02.

#ontwerp #concept #energiek #sportief #ambitie

let's go ja!

In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Laten we kijken of het klikt. We zijn benieuwd naar je verhaal en maken graag kennis. Hebben jullie ook lekkere koffie? Dan kunnen we ook bij jou langskomen.
Bedankt! We gaan je snel bellen! We do!
Oops! Er ging iets mis.
Je kunt ons ook bellen op 073 - 52 104 74.