Diensten

we think. we love. we do.


Je wil je merk strategisch en visueel op de kaart zetten of je naamsbekendheid vergroten. Leads genereren of je doelgroep vergroten. Personeel werven of uitpakken met een spetterend jubileum. De Code is het bureau voor jouw organisatie of bedrijf. We trekken alles uit de kast om je doelstellingen te overtreffen. Met een activatie, design, website of campagne. Voor het zover is, willen we alles van je branche en je doelgroep weten. Zien wat je onderscheidt.

Merksessies.
De kern van je merk vinden.

Je merk verdient focus. Samen bouwen we een verse strategie of houden we je bestaande propositie eens tegen het licht. Is je positionering nog wel relevant in de branche, de doelgroep en het huidige tijdsgewricht? Samen met je team gaan we op zoek naar de ware aard van je merk. Vervolgens ontwikkelen we een merkdocument van de kernwaardes tot en met de pay-off.

Gedrag.
Maak het verschil

Je wil het gedrag van je doelgroep veranderen. Bijvoorbeeld dat afval beter gescheiden wordt. Hoe overzichtelijk die vraag ook klinkt, een simpele oplossing is een complexe opdracht. Waar we ons graag in vastbijten door gedrag, merk en communicatie te bundelen. Samen met gedragspsychologen ontwikkelen we een volledige strategie met passende middelen die je doelgroep motiveert tot een blijvende gedragsverandering.

Lees blog
Brand design.
Breng je merk tot leven.

Een nieuw logo, een nieuwe visuele identiteit, een compleet nieuw merk. Reclamebureau De Code doet niets liever. Aansluitend op de identiteit van je merk – die we eerst grondig onderzoeken - en uitgewerkt van pixels tot promotiemateriaal.

Bekijk cases
Campagnes.
Zorgen dat het klikt.

Hoe laat je een boodschap landen bij je doelgroep? Zodat er interactie ontstaat en je je doelstellingen haalt. Of het nu gaat om werving, positionering, naamsbekendheid, activatie of leads, wij zorgen voor een crossmediale campagne met een ijzersterk fundament en een creatieve uitwerking. We zorgen dat je opvalt op een manier die past bij je merk.

Video content.
Bewegend beeld scoort.

In winkels, op social media en op beurzen is het vechten om aandacht. Bewegend beeld speelt daar een steeds grotere rol in. Pas als je aandacht hebt, staat je doelgroep open voor je boodschap. Wat je verhaal ook is. Met een corporate film, explanimation, productfilm of social content zorgen we voor een vlammende video op basis van een goed verhaal.

Lees blog
Social media.
Content op het juiste moment.

Aan social media beheer kun je een dagtaak hebben. In de praktijk laat je agenda dat niet toe. De Code kan jouw social media management uit handen nemen. We stellen een kalender op, zorgen voor content en plaatsen die op het juiste moment. En natuurlijk geven we alle ruimte aan nieuwsupdates en andere actuele posts en stories.

Wat wil jij aanpakken?

Bel of mail met merkstrateeg Bas.