Diensten

let's
do it.

Of je nu een reclamebureau zoekt of een social media partij. Een sitebouwer, merkbouwer of regisseur voor online campagnes: de Code is jouw bureau. We zijn nieuwsgierig naar wat jouw branche of doelgroep beweegt. Zodat we je merk nog beter in vorm kunnen brengen. We trekken alles uit de kast. Alles om je doelstellingen te overtreffen. 

Zorgen dat het klikt

campagnes.

Hoe laat je een boodschap landen bij je doelgroep? Op zo'n manier dat er interactie ontstaat en je doelstellingen haalt. Of het nu gaat om werving, positionering, naamsbekendheid, activatie of leadgeneratie, wij zorgen voor een crossmediale campagne met een ijzersterk fundament en een creatieve uitwerking. Door op te vallen op een manier die bij je merk past.

Op zoek naar de kern

merksessie.

Op zoek naar de identiteit van je merk. Om een strategie vanaf de grond op te bouwen of de bestaande strategie eens tegen het licht houden. Is je positionering nog wel actueel voor de markt, de doelgroep en het huidige tijdsgewricht? Samen met jouw (communicatie)medewerkers gaan we op zoek naar de ware aard van je merk. Vervolgens ontwikkelen we een strategisch document vanaf de kernwaardes tot en met de propositie.

Maak verschil

gedrag.

Je wilt verandering zien bij je doelgroep, bijvoorbeeld dat afval beter gescheiden wordt. Dat klinkt als een simpele vraag, maar dit voor elkaar krijgen is een complexe opdracht. Enkel een flyer in de hal van het appartementencomplex zal dit niet oplossen. Om dit soort vraagstukken op te pakken bundelen wij gedrag, merk en communicatie. Samen met gedragspsychologen ontwikkelen we een volledige strategie met passende middelen die jouw doelgroep aanzet tot positieve en blijvende gedragsverandering.  

Maak je merk relevanter

klantreis.

Wil je klanten raken, weet dan waar ze zich bevinden en hoe ze zich voelen. En op welk moment. Door je klantreis nauwkeurig in kaart te brengen, krijgen we touchpoints en daarmee ook kansen scherp. Intern en extern halen we het net op om je klantreis concreet en visueel te maken. Vanuit daar kijken we welke kansen we het beste kunnen verzilveren. Op korte en lange termijn.

Content op het juiste moment

social media.

Aan social media onderhoud kun je een dagtaak hebben. Maar in de praktijk laat je agenda dat niet toe. De Code kan jouw social media management uit handen nemen. We stellen een kalender op, zorgen voor content en plaatsen die op het juiste moment. En natuurlijk geven we alle ruimte aan nieuwsupdates en andere actuele posts.

Breng je merk tot leven.

brand design.

Een nieuw logo, een nieuwe visuele identiteit, een compleet nieuw merk. Reclamebureau De Code verzorgt het hele traject. Aansluitend op de identiteit van je merk – die we eerst grondig onderzoeken - en uitgewerkt van pixels tot pennen en posters.

Bewegend beeld scoort

video content.

In winkels, op social media en op beurzen is het vechten om aandacht. Bewegend beeld speelt daar een steeds grotere rol in. Pas als je aandacht hebt, staat je doelgroep open voor je boodschap. Wat je verhaal ook is - corporate film, explanimation, productfilm of social content – wij zorgen voor een prikkelende vertaling naar vlammende video op basis van een goed verhaal.

En nog veel meer

wat we ook doen:

bannering. beursen. brainstorms. strategie. digital. online. drukwerk. …alles waar je merk om vraagt.

let's go ja!

In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Laten we kijken of het klikt. We zijn benieuwd naar je verhaal en maken graag kennis. Hebben jullie ook lekkere koffie? Dan kunnen we ook bij jou langskomen.
Bedankt! We gaan je snel bellen! We do!
Oops! Er ging iets mis.
Je kunt ons ook bellen op 073 - 52 104 74.