Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Merkidentiteit

Ontwikkel een onderscheidende en eigentijdse identiteit en website voor Verloskundig Centrum Bommelerwaard (fusie van Verloskundigen Praktijk Oost-Bommelerwaard en Verloskundigen Zaltbommel & Maasdriel).

Merkidentiteit
Verloskundig centrum bommelerwaard - visitekaartjes

‘Welkom’ is het sleutelwoord in het hele proces van zwanger worden tot bevallen. Het kind is welkom, de ouders zijn welkom, maar ook de zorg, de deskundigheid en de informatie.

Het logo is geïnspireerd op de Jip en Janneke illustraties van Fiep Westendorp. Niet alleen roept het blije gedachten en positieve herinneringen op, het straalt warmte en vertrouwen uit. Een leuk gegeven hierbij is dat Fiep Westendorp geboren is in Zaltbommel.

Wat de nieuwe identiteit onderscheidend maakt is dat alles zwart/wit is; het logo, de beeldtaal en de fotografie.

#Merkidentiteit #Website #Geboortekaartje #Advertentie #Brochure
Verloskundig centrum bommelerwaard - website
"Na een lange tijd van werken naast elkaar als twee verloskundige praktijken kwam er een besluit om als één Verloskundig Centrum verder te gaan.

Een start van een nieuwe praktijk vraagt ook om een hele nieuwe huisstijl. De hulp van Reclamebureau De Code was hierbij van onschatbare waarde. Na ons eerste kennismakingsgesprek en enige input van onze kant kwam er een prachtig voorstel van De Code.

We hebben nu een prachtig logo. Waarbij ook in de praktijkruimte de huisstijl is terug te vinden. Onze website ziet er prachtig uit en we krijgen zeer positieve reacties van cliënten maar ook van collega-praktijken. Kortom een gouden greep; De Code!"
Verloskundige, Verloskundig Centrum Bommelerwaard

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form