Twitter van Reclamebureau de CodeFacebook van Reclamebureau de CodeLinkedin van Reclamebureau de CodeInstagram van Reclamebureau de CodeYoutube van Reclamebureau de Code
Reclamebureau de Code
Website

Maak een nieuw grafisch ontwerp (responsive) voor de gemeentelijke website passend binnen de gemeentelijke huisstijl op basis van de toptakenmethodiek van Gerry McGovern.

Website
Responsive website - Gemeente 's-Hertogenbosch

De Code ging deze uitdaging met trots aan, want de website van je eigen gemeente ontwerpen dat is stiekem een droom. De toptakenmethodiek stond centraal en de uitdaging zat hem in de planning maar vooral ook de webrichtlijnen i.c.m. het ‘goud’ van de huisstijl en daarin de toegankelijkheid te borgen. Door slimme keuzes in het kleurgebruik en interactie hebben we het WR2-AA behaald.

Door de website een achtergrond te geven die kan wisselen geven we het ‘functionele’ karakter warmte maar vooral een eigen gezicht. De toptaken zijn centraal gesteld in het ontwerp en gemakkelijk aan te passen in het CMS (bewust niet met iconen gewerkt). De kleuren zijn zorgvuldig samengesteld en sluiten aan bij de huisstijl.

#UX #Website #Toptaken #Gemeente #TYPO3 #Responsive #Webrichtlijnen
mobile webdesign - gemeente 's-Hertogenbosch
"De korte lijnen, betrokkenheid en flexibiliteit maken dat het prima samenwerken is met De Code. In korte tijd is een mooi en kwalitatief websiteontwerp gerealiseerd. De Code denkt mee en geeft ook nu, na realisatie ongevraagd nog zeer waardevol advies."
Yvonne Copier - gemeente 's-Hertogenbosch
Communicatieadviseur, Gemeente 's-Hertogenbosch

You think, you love? Let’s meet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form