Trots

merken waar we aan werken.

Een sterk merk gaat een relatie aan met mensen. En zoals je weet heeft elke relatie aandacht nodig. Een merk is immers altijd in ontwikkeling en de markt blijft veranderen. Samen houden we je merk vitaal. Natuurlijk doen we waar de briefing om vraagt. Maar ook dagen we klanten uit en hopen we dat je dat ook bij ons doet.

Reclamebureau De Code komt niet met wat je wilt horen, maar heeft een eigen visie. Deze creatieve aanvulling laat je langer nadenken en leidt tot meer toegevoegde waarde in onze marketing.

Joshua Kappen
SWOOP - Quality Reborn

Fijne samenwerking met directe, korte lijnen en heldere communicatie. De Code weet je gedachtes, beoogde doelen om te zetten in frisse, creatieve beelden. Voor onze landelijke conferenties zijn er prachtige, heldere pakkende beelden neergezet die veel lof bij onze deelnemers oogsten.

Annemarie Hoevenaars
Consortium voor Innovatie

Door de korte lijnen en vlotte opvolging zorgt De Code dat de vaart erin blijft. Het is een jong en enthousiast reclamebureau, en niet geheel onbelangrijk is dat het een fijne club mensen is om mee samen te werken.

Zenna van der Mel
XXImo

Het plan met onze ambities staat de komende jaren als een huis, door de frisse vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. We krijgen van onze ketenpartners in de zorgsector mooie reacties op het plan. Dit is ook zeker de verdienste van de mensen van De Code die steeds de juiste vertaling wisten te maken van onze wensen naar de mogelijkheden die Foleon biedt.

Linda Toet
RAV Midden Brabant

Wij maken dankbaar gebruik van de visie en het specialisme van De Code. Snel schakelen en open lijnen zijn kenmerkend voor hun aanpak. Daarnaast is het ook gewoon fijn samenwerken.

Winand Verhoeven
AAG - Samen Succesvol

let's go ja!

In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Laten we kijken of het klikt. We zijn benieuwd naar je verhaal en maken graag kennis. Hebben jullie ook lekkere koffie? Dan kunnen we ook bij jou langskomen.
Bedankt! We gaan je snel bellen! We do!
Oops! Er ging iets mis.
Je kunt ons ook bellen op 073 - 52 104 74.